Han får toppjobb hos Nordnorsk kunstmuseum

Tidligere NRK-journalist, Kjetil Rydland (36), er ansatt som kommunikasjonsrådgiver ved kunstmuseet.

Kjetil Rydland (36) har fått ny jobb.  

nyheter

Det opplyser de i ei pressemelding.

Rydland er utdannet journalist og har de siste årene jobbet for NRK Hordaland.

– Gleder oss

– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Kjetil og er sikre på at han blir en positiv og viktig ressurs i vårt arbeid videre, skriver de i pressemeldingen.

– Spennende

– Jeg gleder meg enormt til å bli en del av NNKM. Det er et spennende museum i en spennende by, med en rekke interessante prosjekter og stort potensial. Jeg ser spent fram mot å ta fatt på arbeidet med å gjøre NNKM mer synlig og tilgjengelig, både lokalt, regionalt og internasjonalt, sier Rydland.

Han tiltrer i stillingen høsten 2016.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter