Tromsøværingen Sunniva gjør suksess med hundesenter

På kun ett år har hundebedriften til Sunniva Jørgensen blitt en kjempesuksess. Nå ser hun mot nye satsingsområder.

HUNDEVENN: Sunniva Jørgensen har alltid hatt en kjærlighet for menneskets beste venn, og det var derfor et natrulig satsningsområde da hun flyttet til Melbu. Foto: Privat 

nyheter

Det var kjærligheten som fristet tromsøværingen Sunniva Jørgensen bort fra hjembyen for tre år siden. Nå har hun slått seg godt til rette på Stokmarknes, hvor hun har drevet hundesenteret «Hundevenn» det siste året.

– Jeg har alltid vært glad i hund, så da jeg oppdaget at det var et mangelfullt tilbud her bestemte jeg meg for å starte opp selv. Det startet i fjor sommer med en hundepark, men interessen har vært så stor at jeg har vært nødt til å utvide flere ganger allerede, forteller Jørgensen til iTromsø.

LES OGSÅ: Her gjennomfører Birk (5) kurset som kan forhindre dyretragedier (iTromsø pluss)

Åpnet hundehotell

For i tillegg til den fem mål store hundeparken kan tromsøværingen nå tilby en rekke kurs, dagpass og fra og med i dag; døgnpass.

– Vi åpnet hundehotellet vår i dag, hvor vi tilbyr hundepass over lengre perioder. Dette, i tillegg til kursene våre, er et tilbud folk kommer langveisfra for å benytte seg av, sier Jørgensen, som nylig har fått sin første ansatt.

– Jeg var veldig heldig som kom over Thea Solheim, som nå trer inn i en 100-prosentstilling som kursleder og hundepasser.

Saken fortsetter under bildet!

KURS: Det tilbys en rekke kurs på Jørgensens hundesenter.   Foto: Privat

Satser videre

Hundeeventyret ser derimot ikke ut til å stoppe der for den utflyttede tromsøværingen. Nå ser hun nemlig mot nye satsingsområder.

– Jeg er utdannet pedagog og har jobbet mye med barn og unge med spesielle behov. Hund kan være et veldig godt verktøy i dette arbeidet, så derfor har jeg ambisjoner å starte opp med hundeassisterte aktiviteter for denne målgruppen, konstaterer Jørgensen.

LES OGSÅ: Her kommer Norges største hundesenter (iTromsø pluss)