Personbil har kjørt av veien i Kroken

Ingen personer er skadet i utforkjøringen som skjedde søndag ettermiddag.

En personbil har kjørt utfor veien i Kroken.  Foto: Jørn Myreng

nyheter

Politiet kunne like før klokken 17.00 melde om en personbil som hadde kjørt av veien i Kroken.

- Uavklart i forhold til personskade. Nødetatene er på vei til stedet, skrev politiet på Twitter.

iTromsøs journalist på stedet forteller at personbilen har havnet i utfor veien like ved krysset til Krokensenteret og Kroken ungdomsskole.

- Det sitter fremdeles en person på passasjersiden i bilen, men det er uklart om personen er skadet, sier journalist Jørn Myreng.

Bilen har materielle skader på støtfangeren foran på høyre side, opplyser han.

Klokken 17.20 melder politiet på Twitter at ingen personer har kommet til skade i utforkjøringen.

- Bilen har blitt hentet av bilberginga og det blir ingen oppfølgning av saken fra vår side. Det er en ren utforkjøring og vi anser det ikke som en politisak, sier operasjonsleder Eirik Kileng til iTromsø.

Det skal ha vært to personer i bilen da utforkjøringen skjedde. Bilen har ikke truffet andre biler langs veien før den havnet i grøfta, ifølge operasjonslederen.

En personbil har kjørt utfor veien like ved krysset til Krokensenteret.  Foto: Jørn Myreng

 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter