- Vi holder på så lenge strømmen holder og vi ikke blir for trøtte. Og vi sender direkte, så dette er skikkelig sakte-TV, sier Lars Hansen - som er TV-kanalens kontaktperson i forbindelse med natt-sendingen.

Sendingen fra Jægervatnet - som går på tv2.no nå i natt - er en del av TV 2s sommersendinger "God Sommer, Norge" som er på plakaten nå i ferien.

Lager litt stunt

- Vi sender vanlige reportasjer til programmet som går på dagen, men så gjør vi noen "stunt" som dette når vi er på tur, sier Hansen.

Desta Marie Beeder er reisereporter denne uka, og det er ifølge redaksjonsleder Åse Tynning første gang hun er i Nord-Norge - og det er første gang hun opplever midnattssol.

SOMMER: Desta Marie Beeder er i Tromsø for å levere reportasjer til TV 2s sommersendinger. Foto: Skjermdump TV 2

- Hun så midnattssola for første gang i natt, og er over seg av begeistring, sier Tynning.

Tåke i Lyngen

Lars Hansen forteller at været på Jægervatnet skaper litt utfordringer akkurat ved 22-tiden - da iTromsø fikk en kjapp prat med ham.

- Vi hadde nydelig vær da vi kom, men nå har en ganske tett tåke rullet inn, så vi ser ikke midnattssola akkurat nå. Vi får håpe det blir bedre, sier han.

FISKELYKKE: Desta Marie Beeder tester fiskelykken i Lattervika i Lenangen. Foto: Lars Hansen, TV 2

Når crewet har fisket ferdig i natt i Jægervassdraget - så skal de tilbake til Tromsø for å sende "vanlig" til morgendagens God Sommer, Norge.

Filmer på Sydspissen

- Da skal vi teste yoga på surfebrett. Desta skal gi det et realt forsøk, og vi har planer om å gjøre det på Sydspissen - det har vi fått vite er et ganske lunt sted. Det må være lite vind, sier Hansen.