Frekke tyver har stjålet blomster på Framsenteret

Framsenteret sliter med å avsløre de frekke blomstertyvene – overvåkingskameraet er nemlig også stjålet.
nyheter

SENTRUM: Man kan trygt si at det «florerer» med tyverier fra Framsenteret. For noen år siden ble overvåkingskameraet stjålet, og natt til onsdag ble en sykkel stjålet. Nå har noen også stukket av med blomstene fra inngangspartiet.

– Tirsdag plantet jeg to flotte blomster ved inngangspartiet på Framsenteret. Derfor ble jeg forbannet og sjokkert da jeg da kom på kom på jobb onsdag og så at en av plantene var stjålet. Det var jo en dyr blomst, men det er først og fremst handlingen som plager meg. Hvem finner glede i noe de har stjålet, spør Hilde Folgerø som er konsulent på Framsenteret, og som har tatt på seg et ekstra blomsteransvar.

Teorier om kjeltringen

– Jeg mistenker at det er noen som har rappet blomsten med seg på vei hjem fra jobb i går. Jeg har nemlig funnet et av bladene fra blomsten på baksiden av bygget, sier konsulenten.

Sannsynligvis er det noen som nå har plantet bevisene i hagen sin.

– Først hadde jeg lyst å finne ut hvem som har rappet den, men jeg kan jo ikke gå rundt i alle nabolagene i området. Jeg får heller håpe at den skyldige kommer tilbake med blomsten, sier hun.

Tyveriene florerer.

Folgerø har planene klare for den tomme blomsterpotten.

– Nå skal den først få stå tom noen dager, men så har jeg en blomst i reserve som jeg skal plante. Den er ikke like pen, så det er nok ingen som vil stjele den.

Framsenteret hadde tidligere overvåkingskamera som kunne avslørt den skyldige.

– Overvåkingskameraene ble stjålet for noen år siden, og de ble aldri erstattet. Hadde vi hatt dem, kunne vi jo funnet blomstertyven. For øvrig ble det også stjålet en sykkel natt til onsdag som var fastlåst i sykkelstativet. Det med sykkelen er vel så alvorlig når jeg tenker meg om, sier hun.