Dette firmaet kom best ut da kommunen utlyste anbudskonkurranse

Tromsø kommune i gang med arbeidet med sykkeltraseen mellom Tromsø sentrum og Langnes.
nyheter

Etter at Tromsø kommune utlyste konkurranse for detaljprosjektering av sykkeltraseen mellom Tromsø sentrum og Langnes, fikk de inn fem tilbud.

De fem var Sweco, Rambøll Norge, ÅF Reinertsen, Asplan Viak og Multiconsult. Pristilbudene varierer fra 479.600 kroner som det laveste (Multiconsult) til 1.257.000 kroner som det dyreste (Rambøll Norge).

LES OGSÅ: Fortviler over reklame på bestefarens bygg (iTromsø pluss)

I vurderingen teller samlet pris 60 prosent, mens antall kalenderdager teller 40 prosent. Antall kalenderdager varierer fra 96 til 147 fra de ulike tilbyderne. Multiconsult fikk høyest poengsum (96 av 100), mens Rambøll Norge kom dårligst ut, med 55 poeng, ifølge et brev fra kommunen.