Dette firmaet kom best ut da kommunen utlyste anbudskonkurranse

Tromsø kommune i gang med arbeidet med sykkeltraseen mellom Tromsø sentrum og Langnes.

  Foto: illustrasjon

nyheter

Etter at Tromsø kommune utlyste konkurranse for detaljprosjektering av sykkeltraseen mellom Tromsø sentrum og Langnes, fikk de inn fem tilbud.

De fem var Sweco, Rambøll Norge, ÅF Reinertsen, Asplan Viak og Multiconsult. Pristilbudene varierer fra 479.600 kroner som det laveste (Multiconsult) til 1.257.000 kroner som det dyreste (Rambøll Norge).

LES OGSÅ: Fortviler over reklame på bestefarens bygg (iTromsø pluss)

I vurderingen teller samlet pris 60 prosent, mens antall kalenderdager teller 40 prosent. Antall kalenderdager varierer fra 96 til 147 fra de ulike tilbyderne. Multiconsult fikk høyest poengsum (96 av 100), mens Rambøll Norge kom dårligst ut, med 55 poeng, ifølge et brev fra kommunen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter