Mørklagt p-kjeller på Jekta

Mandag ettermiddag ble det mørkt i p-kjelleren på Jekta Storsenter.

MØRKLAGT: Mandag ble deler av parkeringskjelleren på Jekta mørklagt. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Det var i 14.30-tiden mandag ettermiddag iTromsø fikk tips om at det plutselig var blitt bekmørkt i parkeringskjelleren på Jekta.

- Det var ei sikring som gikk, så det var mørkt i deler av parkeringskjelleren. Det varte kun i noen få minutter, forteller senterleder Laila Myrvang til iTromsø.

Les også: Her står Tromsøs ukjente hurtigladere

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter