Lørdag kveld markerte DumDum Boys avslutningen på den tre dager lange musikkfesten i Telegrafbukta, som har preget Tromsø de siste dagene. Politiet har som vanlig vært til stede under samtlige av festivaldagene, men de har heldigvis hatt lite å gjøre.

– Vi har hatt to patruljer inne på festivalområdet under hele festivalen, i tillegg til de vanlige patruljene vi har på vakt, forteller politistasjonssjef Morten Pettersen.

Skryt til publikum

Han kan fortelle om en rolig festivalhelg for patruljene på jobb, som har få registrerte hendelser.

FORNØYD: Politistasjonssjef Morten Pettersen kunne skryte av Bukta-publikummets oppførsel.

– Folk har oppført seg pent, noe de som regel gjør hvert år. Vi har ikke registrert noen straffbare forhold på festivalområdet, bortsett fra en mindre narkotikasak på torsdagen. Vi er veldig fornøyd med arrangementet, og har ingenting å utsette på verken arrangør eller gjester, uttaler Pettersen.

Rolig på byen

Mange Bukta-gjengene tok også turen videre på byens utesteder, men politiet har ikke merket noen økning i mengden fyllebråk til tross for et folksomt uteliv.

– Det har egentlig vært en helt normal helg for patruljene i Tromsø nattetid. Vi har ikke registrert noe ekstra bråk, noe vi er glade for, konstaterer politistasjonssjefen.