Fikk bot for å skade naboens bil

nyheter

En 57 år gammel mann må punge ut for å ha skadet bilen til naboen.

Det var i fjor høst at mannen veltet et stativ, som igjen falt på en bil. Hendelsen fant sted i en fellesgarasje i et borettslag i Tromsø.

Mannen er av Nord-Troms tingrett ilagt et forelegg på 3.000 kroner. Hvis han ikke godtar boten, kan han vente en fengselsstraff på seks dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter