Røstbakken-drapet

Politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet innkaller til pressekonferanse mandag ettermiddag.

Morten Pettersen ved Troms politidistrikt  Foto: Lars Marius Matre

nyheter

Mandag klokken 14 holder politiet pressekonferanse i saken om drapet på Linn Olsen Uteng (32).

Politistasjonssjef Morten Pettersen ønsker ikke å utdype overfor iTromsø hvilke opplysninger politiet vil komme med.

iTromsø sender direkte fra pressekonferansen. Se den her!

Les mer: Les alt om Røstbakken-drapet her

Obduksjonsrapport

Pettersen uttalte i går at politiet regnet med å kunne presentere noen foreløpige svar fra obduksjonsrapporten på dagens pressekonferanse.

Det var torsdag kveld Linn Olsen Uteng (32) ble funnet drept i en leilighet på Røstbakken.

En mann ble pågrepet på stedet og siktet for forsettlig drap. Den drapssiktede er en 27-år gammel asylsøker som er utvist fra Norge.

Les mer: Venn av drepte Linn (32): – Det er forferdelig å tenke på

Varetektsfengslet

Mannen er varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene er han undergitt fullstendig isolasjon, i de neste to ukene har han brev- og besøksforbud.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan den drapssiktede stiller seg til siktelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter