To konkurranser, to gjeve premier og en familie som vant alt: - Hva er oddsen?!

Mens Torild Grønningsæter, bosatt i Sandefjord, vant premie i Tromsø, vant hennes sønn Tom Rønne, bosatt i Tromsø, premie i Sandefjord.
nyheter

Torild Grønningsæter vant i forrige uke iTromsøs abonnentkonkurranse hvor premien var en femretters på Emmas Drømmekjøkken.

Like etter at nyheten ble sluppet, vant hennes sønn Tom Rønne, en konkurranse arrangert av SAS.

– Hva er oddsen for at vi vinner hver vår konkurranse hvor premien er i hver vår by, og med under 24 timers mellomrom i tillegg, spør Tom Rønne.

Dakota-fly

DAKOTA: Tom Rønne vant en SAS-konkurranse hvor premien var å fly i et Dakota-fly i Sandefjord. Foto: Varg Aamo, Troms Folkeblad  Foto: Varg Aamo

Det var samboeren til Rønne som meldte han på Facebook-konkurransen til SAS, hvor man kunne vinne en tur med et 68 år gammelt Dakota DC3-fly.

Og flyturen var i Sandefjord – byen der Torild Grønningsæter bor.

– Vi var fem stykker som ble trukket ut fra Facebook til å være med i Dakota-flyet, sier Rønne, som legger til at både han og samboeren er over gjennomsnittet interessert i fly.

Han påpeker at han hadde tenkt seg til Sandefjord uansett.

Sykdom ødela

Dessverre for Rønne, så gikk han glipp av flyturen, som var mandag.

– Jeg fikk nyreinfarkt, så jeg ble sendt med ambulanse til sykehuset i Tønsberg. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til den flyturen, at det var så vidt jeg ikke gadd å gå til legen, forteller Rønne.

– Jeg har snakket med SAS i ettertid, og de sa at kanskje hvis det dukket opp noe lignende senere, så skulle jeg få være med som plaster på såret.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter