Endelig gift etter tolv år

Etter tolv år fikk Cecilie Myrseth (32) sin Ole (32).
nyheter

LAVANGEN: Lørdag giftet fylkesrådsleder Cecilie Myrseth seg med Ole Mikal Wormdal i Lavangen kirke. Og det 12 år etter at de ble sammen.

– Det er noen som har sagt til oss at det var på tide vi fikk ring på fingeren, sier Myrseth til iTromsø dagen etter bryllupet.

– Det var et helt fantastisk bryllup. Akkurat slik som vi ønsket det. Et skikkelig nordnorsk bygdebryllup!

Les også: Gikk 900 meter til fjells for det perfekte bryllupsbildet.

Befolkningsøkning

Myrseth anslår at det var mellom 150 og 160 mennesker i bryllupet.

– Jeg antar at bygda opplevde en befolkningsøkning på 15 prosent under bryllupet, sier hun og ler.

– Vi har store familier begge to.

Les også: Nå er stortingsrepresentanten gift.

Bygdehjelp

Hun er overveldet over hvor mye bygda har hjulpet til med bryllupet.

– Hele bygda har stilt opp. Folk har bakt kaker, og vi har fått lånt skolen slik at folk kunne overnatte der. De tilbyr hjelp enten de er gjester eller ikke, sier fylkesrådslederen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter