Nå har de flyttet inn i nye lokaler

Med utallige dugnadstimer og lite søvn klarte gründeren å bygge om de nye lokalene på en måned.
nyheter

I juli startet prosessen med å flytte 700 kvadratmeter med laserspillarena fra Stakkevollveien (ved Kræmer) til Søren Zakariassens gate.

Raskere enn forventet

Etter en svært effektiv måned, er nå Darklight endelig på plass i sine nye lokaler og åpnet dørene fredag forrige uke.

LES OGSÅ: Slik blir nye Darklight

– Flytteprosessen har gått raskere enn forventet. Da vi åpnet borte ved Kræmer, brukte vi tre måneder og syv dager på å bygge om, sier eier av Darklight, Brynjar Julius Johansen.

– Vi hadde ikke råd til å holde stengt lenger enn en måned, legger han til.

Større spillarena

De nye lokalene er på totalt 400 kvadratmeter, hvorav 249 kvadratmeter inneholder spillarenaen. Til tross for at disse lokalene totalt sett er mindre enn de forrige, er spillarenaen større.

– Vi mente egentlig at vi hadde for stor plass på Kræmer, samtidig lå vi litt skjult i tredje etasje. Her er vi nærmere byen og spillarenaen er bedre. I de gamle lokalene var arenaen formet som en «L», mens det her er et kvadrat, forklarer Johansen.

Lite søvn

Han legger ikke skjul på at det har vært en tøff måned med mye frivillig arbeid for å komme i mål.

LES OGSÅ: Frekke tyver brøt seg inn på Darklight

– Det har vært lite søvn og stort pågangsmot. Det har nok vært gjennomsnittlig fire til fem timers søvn per natt den siste måneden. Det har vært mange venner og bekjente som har stilt opp. Takkelisten er veldig lang, sier han.

Feiring

Takket være iherdig innsats har de kun brukt rundt 30.000 på ombygging av lokalet. I de forrige lokalene måtte de ut med 115.000 kroner for ombyggingen.

LES OGSÅ: Snart er det klart for laserspill igjen

– Da vi overtok lokalene her var det ingen vegger. Alt av gulv, vegger og lys er det vi som har ordnet. Vi har i gjennomsnitt vært mellom tre og fire personer på jobb her hver dag, forteller Johansen.

– Vi skal ta oss en fest og feire at vi har åpnet etter hvert, legger han til.