Tromsø/Oslo: – Det skyldes personlige årsaker. Jeg ønsker at min sønn skal få begynne på skole i Tromsø, hvor jeg selv har vokst opp og har mange gode minner fra. Jeg har derfor besluttet å flytte hjem. Jeg skal ha base i Tromsø, men skal pendle mellom Oslo og Tromsø. Jeg fortsetter å drive firmaet i Oslo, hvor jeg har fått nye stylister på plass, sier hun til iTromsø.

Hacket

Amlie har opparbeidet seg en karriere som interiørdesigner og står bak bloggen designlykke.com. Her har han lagt ut prosjekter hun har jobbet med, men i april i år ble bloggen hennes hacket. Dette førte til at fire års arbeid ble borte.

– Denne bloggen var en fulltidsjobb, og plutselig ble alt revet bort. Det var enormt tungt. Etter dette begynte jeg å tenke over hva jeg skulle gjøre, og vurderte å finne på noe i Tromsø, forklarer 25-åringen.

Nytt selskap i Tromsø

I tillegg til å drive blogg er hun også innehaver av designlykkestyling.com, hvor hun tilbyr boligstyling, og styling av boliger som skal selges. Til nå har hun kun tilbudt dette i Oslo, men nå står også Tromsø for tur. Hun har nemlig inngått et samarbeid med et av byens ledende meglerhus, og nysatsingen vil være på plass allerede fra 1. september.

– Det er noe helt nytt i Tromsø. Konseptet blir helt spesielt, ikke bare i Tromsø, men for meg også blir det noe helt nytt. Samarbeidet blir utrolig spennende. Jeg syns det er artig å få lov til å være med på dette. Jeg vet det kommer til å bli helt fantastisk og jeg gleder meg til å sette i gang, sier hun.

25-åringen ønsker ikke på nåværende tidspunkt å opplyse hvilket meglerhus hun har inngått et samarbeid med.

– Vet hvor man hører til

I hennes eget selskap er det nå ansatt to stylister og en fotograf som skal arbeide i Tromsø. De vil ha kontorer hos meglerhuset Amlie har inngått et samarbeid med. I tillegg vil hun i løpet av august starte opp den populære interiørbloggen designlykke.com.

– Man vet hvor man hører til, og Tromsø ligger hjertet mitt nært. Jeg er sikker på at dette blir veldig bra, sier hun.