Fredag 8. juli åpnet Arnt-Ivan Pedersen kafeen og fiskeutsalget «Pedersen Fish & Seafood» i Storgata. Den gang var han overbevist om at konseptet ville slå an fordi dette, ifølge Pedersen, var et unikt konsept.

Lunsjkafé

Nå, etter omtrent en måned i drift, har han valgt å legge om driften. Nå er de tradisjonell husmannskost som står på menyen.

– Det skal nå være Pedersens lunsjkafé. Det er samme eiere og ansatte, men vi kutter fisk og skalldyr, sier Pedersen til iTromsø.

Han forklarer at satsingen på fisk og skalldyr ikke var lønnsomt. Dette som følge av at de måtte kjøpe produktene gjennom leverandører som allerede hadde utsalgssteder. Dette førte til, ifølge ham selv, at prisen hos «Pedersen Fish & Seafood» ble for dyrt.

– Gode tilbakemeldinger

– Vi klarte ikke å konkurrere på pris med konkurrentene. Jeg måtte rett og slett snu på flisa og satse på noe annet, sier Pedersen.

– I tillegg så startet de gravingen i Storgata akkurat da vi åpnet. Det gikk veldig tregt i begynnelsen, med tanke på antall besøkende, legger han til.

LES OGSÅ: Åpner ny frisørsalong i sentrum (for abonnenter)

Det som nå står på menyen er blant annet hjemmelaget kjøttkaker i brun saus, fiskesuppe og lapskaus.

– Nå er arbeidet i denne enden av Storgata over, og jeg merker at kundene kommer tilbake til dette området. Til nå har jeg fått gode tilbakemeldinger på husmannskosten, sier Pedersen.