Legger ut 1.200 ekstrabilletter

Billettene til «Et Hælvettes liv» har blitt revet bort. Nå setter Kulturhuset opp to ekstraforestillinger.

POPULÆR MANN: Tromsøfolk går mann av huse for å sikre seg billetter til forestillingen «Et hælvettes liv!» med Bjørn Sundquist som settes opp på Kulturhuset i november. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

TROMSØ: Kulturhuset setter opp to ekstra forestillinger av «Et Hælvettes liv».

Onsdag 23 november og torsdag 24. November blir det altså nye muligheter til å se Bjørn Sundquists show.

– Når Oslo og Chat Noir setter opp seks forestillinger, kan ikke vi som produsent ha færre. Dermed måtte vi ha syv forestillinger, sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer.

LES OGSÅ: Sundquist klar med enmannsshow

– Vår forestilling

Kulturhuset har plass til 600 publikummere per forestilling.

Snart er billettene til de fem opprinnelige forestillingene utsolgt.

– Det er noen balkongbilletter igjen, men det blir snart borte, sier Smith-Meyer.

LES OGSÅ: – Jeg må jo ha norsk rekord

Han tror at de 1.200 billettene som legges ut for salg i dag, fort vil få ben å gå på.

– Det vil bli fort utsolgt. Det er jo en unik anledning til å oppleve Norges tøffeste skuespiller, sier kulturhussjefen.

Lang turné

Etter Tromsø-premièren og forestillingene i november, legger Sundquist ut på en lang Norges-turné i to måneder fra februar-april 2017.

– Han dundrer av gårde og skal turnere i hele Norge og blant annet ha seks forestillinger på Chat Noir. Det er jo vår forestilling og vi som lager den, så det er de som har kjøpt den av oss, og da kunne ikke vi være noe dårligere enn å være de som satt opp flest forestillinger, sier Smith-Meyer.

LES OGSÅ: Har solgt ut alle de fem forestillingene

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter