Den ultimate guiden for tromsøstudenter!

Er du ny student i Tromsø? Ikke fortvil! En avdanket student kommer deg til unnsetning med alt du må vite for å lykkes med studenttilværelsen i din nye hjemby.
nyheter

Gratulerer med studiestart på Nord-Norges eneste ordentlige universitet, UiT! Det er to universiteter i landsdelen sier du? Høgskolen i Bodø, eller «Nord universitet» som de insisterer på å bli kalt, er knapt for universitet å regne med sine to bygninger. «Nord universitet» er for øvrig en fornærmelse mot grammatikk og vårt eget språk. Det høres ut som om noen bare har oversatt «North University» til norsk, og sagt seg fornøyd med vederstyggeligheten av et navn. Det er litt som at det engelske navnet «Charles» er et vanlig navn i Nordland, bare at de uttaler det «Shaaarles». Resultatet er like kritikkverdig.