Rykket ut til basketspillere

Dette hadde politiet å gjøre i natt

ARBEID: Politiet var ikke arbeidsledige i natt.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Klokken 23:43 fikk politiet melding om støy. Det viste seg å være fra folk som spilte basketball. Politiet rykket ut og ba spillerne om å avslutte for kvelden.

Like etter klokken 01:00 pågrep politiet en mann i slutten av 40-årene. Årsaken var mistanke om promillekjøring.

Førerkort ble beslaglagt og det blir opprettet sak på forholdet.

Det melder politiet på sin twitterkonto.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter