Frekk sjåfør forsøkte å snike seg unna p-boten ved å legge den på Barbros frontrute

Barbro Anett Johansen (42) oppdaget plutselig at noen hadde lagt sin egen bot på hennes bilrute.

IKKE MIN BOT: En annen bilist har tilsynelatende forsøkt å snike seg unna sin egen parkeringsbot ved å legge den på bilruta til Barbro Anett Johansen. Foto: Privat 

EN FREMMEDS BOT: Boten, som er skrevet ut til en grå Suzuki, har blitt plassert på Johansens svarte Skoda. iTromsø har sladdet registreringsnummeret på boten. Foto: Privat 

GODT HUMØR: Den uheldige bilisten Barbo Anett Johansen (42) som fikk en fremmed persons bot på bilen sin understreker at hun tar det hele med svært godt humør og synes hele saken er til å le av. Foto: Privat 

nyheter

Det var lørdag formiddag Barbro Anett Johansen gjorde den noe uvanlige oppdagelsen.

– Jeg hadde parkert utenfor Polaria og betalte som vanlig for parkering via app. Da jeg kom tilbake, så hadde jeg ei bot på ruta. De jeg var med flirte litt av at jeg hadde fått bot, men jeg klarte ikke å forstå hvorfor – for jeg hadde jo betalt, forteller Barbro Anett Johansen (42) til iTromsø da avisen slår på tråden.

Les også: Synes du det går treigt i trafikken? Dette kan være årsaken

Til en grå bil

Hun har delt historien på Facebook og der slår hun fast at ingen kan lure en luring. For da følget satte seg i bilen, tipset en av vennene om å dobbeltsjekke at boten faktisk var hennes.

– Så mens vi satt i bilen sjekket jeg boten og da så jeg jo at det ikke var mitt registreringsnummer som sto på boten, forteller hun lattermildt.

Parkeringsboten var skrevet ut til en grå Suzuki og Johansen kjører en svart Skoda. Selv har hun tatt det hele med svært godt humør.

– Ja, hva annet skal man gjøre enn å le. Jeg kjører jo ikke Suzuki en gang! Det er sikkert bare noen som har prøvd seg. Jeg synes det bare er artig, jeg ville sikkert satset på det samme selv om jeg hadde fått parkeringsbot, spøker hun.

Les også: Fra nyttår får du ikke parkere gratis med elbil lengre

Skal ikke betale

Hun er klar på at hun ikke skal betale boten.

– Jeg skal jo selvfølgelig ikke betale noen andres bot. Det er første gang jeg har opplevd noe sånt. Hadde jeg ikke sjekket det, så hadde jeg jo bare betalt den. Men det er jo lov å prøve seg, sier hun og ler.

Tore Harry Paulsen, direktør i Tromsø parkering, sier til iTromsø at Johansen kan levere fra seg boten til dem.

– Hun som har fått en p-bot som hun ikke er eier av, kan levere den i vår resepsjon etter klokken 10 på hverdager.

Les også: Her har flere kjørt seg ihjel - nå skal støtputer redde liv

Leasing-firma

iTromsø har gjort et forsøk på å spore opp sjåføren som tilsynelatende har forsøkt å unndra seg parkeringsboten. Et søk på registreringsnummeret viser at bilen er registrert på et leasingfirma som hører til i Bærum.

Det har ikke lyktes iTromsø å komme i kontakt med firmaet.