Er dette det første bryllupsbildet fra «Sherpatrappa»?

Eivind Andersen og Linn Ålangen kan muligens ha skapt historie med dette bryllupsbildet.

SPESIELT BILDE: Linn Ålangen og Eivind Andersen er muligens de første til å ha bryllupsbilde fra "Sherpatrappa". Foto: Marius Fiskum 

nyheter

Tromsdalen: Paret Eivind Andersen og Linn Ålangen giftet seg lørdag 27. august. Da fotograf Marius Fiskum skulle ta bryllupsbildene, hadde paret en klar idé som de gjerne ville gjennomføre. De ville ta bildet i den splitter nye steintrappa opp til Fjellheisen.

Trolsk stemning

– Vi hadde vært der og syntes at trappa ble veldig flott. Det var en spesiell stemning der, nesten litt trolsk, flotte omgivelser og et magisk lys gjennom skogen, sier brudgom Eivind Andersen over chat fra bryllupsreise på Mauritius.

– Trappa er røff mot den myke bakgrunnen der den slynger seg oppover, og gir en kontrast man sjelden finner i Tromsø. Derfor tenkte vi at dette kunne gi kule og spesielle bilder. Vi ønsket også å ta bilder som kanskje var litt originale, bilder som ikke alle andre har, fortsetter han.

– Vi hadde ikke sett lignende bilder så derfor lanserte vi ideen til vår fotograf. Sherpaene har gjort en veldig flott jobb med trappa, imponerende at vi har fått en så gammel ingeniørkunst til Tromsø!

Les også: Det første, og trolig siste bryllupsbildet til Audun Rikardsen.

Veldig fornøyd

Og paret ble strålende fornøyd med resultatet av ideen.

– Vi er kjempefornøyde, bildene ble magiske! Det var virkelig verdt turen oppover iført fullt bryllupsantrekk. Fotografen klarte virkelig å fange stemninga og øyeblikkene, sier Andersen.

Han understreker at både han og Ålangen er veldig takknemlige ovenfor både fotograf og forlovere.

– De var sporty nok til å ta turen opp for å forevige dagen vår!

Les også: Gikk 900 meter til fjells for det perfekte bryllupsbildet.

Navnedebatt

Han tviler ikke på at flere kommer til å «stjele» ideen.

– Vi synes det er en veldig fin plass å ta bilder så vi regner jo med at mange kommer til å benytte seg av denne muligheten. Vi har ikke sett noen andre bryllupsbilder herfra, så vi håper vi var først!

Debatten rundt hvilket navn trappa skal få, har rast de siste ukene, og alt fra «Sherpatrappa» til «Steintrappa» og «Zappfetrappa» har blitt foreslått.

– Vi synes «Sherpatrappa» er et fint navn. Det hyller de som faktisk har stått på og utført arbeidet. Dette er ingeniørkunst som har gått i arv gjennom tusener av år, og da er Sherpaene berettiget all ære, sier Andersen.