Slik kan den nye iPhone 7 bli

Ryktene florerer i forkant av lanseringen av iPhone 7. Her er noen av dem!

iPhone. iPhone SE. Apple.  Foto: Ida Ramberg

nyheter

Apple har annonsert en livestream onsdag 7. september klokken 10 am PDT - altså klokken 19.00 norsk tid, og har menes det at teknologiselskapet skal lansere den nye iPhone 7.

I forkant av slippet har flere medier spekulert i den nye telefonen og dens funksjoner.

Nye hodetelefoner?

Teknologinettstedet Tek.no skriver at de viktigste forventningene i forkant av slippet blant annet er at minijack-tilkoblingen skal erstattes av hodetelefoner med samme tilkobling som laderne nå har: en såkalt Lightning-tilkobling. I tillegg spekuleres det i om det kommer bluetooth-tilkoblede hodetelefoner.

Tek.no skriver også at den nye telefonen skal få et annerledes kameraoppsett, og at den skal se mer eller mindre lik ut som iPhone 6S.

Vanntett?

Dinside.no tar for seg syv rykter om den nye telefonen.

Også de skriver om at den kjente lydutgangen kan forsvinne og at kameraet skal endres og forbedres, men nevner også et rykte om at den nye telefonen skal bli vanntett. Dette tror de mye mulig kan stemme.

De tror derimot ikke at ryktene om at iPhone 7 kommer til å gjennomgå en stor designendring, eller at Hjem-knappen forsvinner, stemmer.

Nytt linsesystem?

ITavisen.no skriver at iPhone 7 visstnok skal ha et helt nytt linsesystem som gir brukeren mulighet til å endre fokuset i bilder selv etter at bildet er tatt.

I tillegg mener de telefonen skal bli langt raskere enn sine forgjengere, og at de skal endre lagringsplassen.

Så gjenstår det bare å se hvilke av ryktene som stemmer - og hvilke som bare er sludder.