Det skulle være Norges beste pumptrack, men så kom regnet ...

Da Tromsø kommune laget pumptrack på Charlottenlund, glemte de noe vesentlig.

VANN: Da kommunen laget pumptrack-bane på Charlottenlund, glemte de å sørge for drenering. Foto: Privat 

nyheter

I fjor, under Sykkelfestivalen, åpnet det som av skaperne ble omtalt som landets beste pumptrack-bane på Charlottenlund. Men da kommunen glemte en vesentlig ting da grunnarbeidet ble gjort: drenering.

LES OGSÅ: Nå skjer det store forandringer på Charlottenlund

iTromsø har nemlig hmottatt flere tips om at banen nå, etter flere regntunge dager, ligner mer på et svømmeanlegg enn en sykkelbane.

– Vi er fullt klar over problemet og jobber med saken, opplyser prosjektleder for Sykkelbyen Tromsø, Gjert-Henrik Vedeler.

Ifølge prosjektlederen er det fremdeles usikkert hvordan kommunen vil kvitte seg med vannet.

– Vi har eksperter som vurderer ulike måter å gjøre det på. Vi har ikke lyst å ta opp den asfalterte delen av banen, så vi vil mest sannsynlig lage hull og drenere på den måten, sier Vedeler.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter