Kåret til «Årets Spar-butikk»: – En fantastisk god stab skal ha mye av æren for dette

Det var en svært fornøyd daglig leder som tok imot prisen onsdag.

TIL TOPPS: Eurospar Tomasjord ble onsdag kåret til «Årets Spar-butikk». Fra høyre i bilde, butikksjef ved Eurospar Tomasjord, Freddy Svendsen, daglig leder Bjørn Bendiksen og kjededirektør Ole Fjeldheim. 

nyheter

Prisen «Årets Spar-butikk» ble onsdag delt ut under kjøpmannstreffet til Spar. Prisen har vært delt ut siden 2011, og deles ut til den butikken som har utmerket seg på best måte innenfor kriterier som kundetilfredshet, utvikling på fokusområdene i kjeden, årsresultat og lokalt engasjement.

LES OGSÅ: Lager ny Eurospar-butikk (for abonnenter)

– En god stab

Eurospar på Tomasjord gikk i år helt til topps. Det opplyser Kjøpmannshuset i ei pressemelding.

– Tusen takk! En fantastisk god stab skal ha mye av æren for dette, sa daglig leder, Bjørn Bendiksen, da han på vegne av butikken mottok prisen på 311.000 kroner.

LES OGSÅ: Omsetter for 1 milliard lokalt (for abonnenter)

– Butikken er elsket av kundene

Totalt var det åtte butikker som var nominert til prisen.

– Eurospar Tomasjord er en svært verdig vinner blant de gode kandidatene. Vi er glade for å kunne gratulere Eurospar Tomasjord som Årets butikk, sier kjededirektør Ole Fjeldheim i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Post i Butikk legger ned på Tomasjord

I juryens begrunnelse legger de blant annet vekt på at butikken er elsket av kundene. De skriver også at kjeden er en bauta når det gjelder butikkstandard og konseptgjennomføring. I tillegg berømmes de for å være rause i sitt lokalmiljø, ved å blant annet støtte lag og foreninger.