Mann (28) forsøkte å sparke politibetjent – dømt til fengsel

En mann er dømt til fengsel etter å ha truet politibetjenter.
nyheter

En mann på 28 år dømt etter at han i juli 2016, i forbindelse med innbringelse til politiarrest, satte seg kraftig til motverge og forsøkte å sparke til en politibetjent. Han kom også med trusler om at han skulle ta vedkommende og «knuse» dem.

Bakgrunnen for innbringelsen var at mannen havnet i krangel med noen gjester på et av byens utesteder. Han skal ha tatt tak i og knuffet til folk. Han ble kastet ut, men reagerte da med å hamre løs på ytterdøren til utestedet. Han tok seg deretter inn på utestedet igjen og sparket blant annet et bord over ende.

Dette er ikke første gangen mannen har opptrådt truende på utested. I september 2015 dyttet han blant annet en dørvakt slik at vedkommende ramlet ned trappen.

Mannen ble i Nord-Troms tingrett dømt til 24 dagers fengsel for overtredelsene. Dommen er enstemmig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter