Teknisk feil på Widerøe-maskin – sendes til Bodø for reparasjoner

Tidligflyet fra Kirkenes til Tromsø ble fredag innstilt grunnet en teknisk feil.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Tor Farstad

nyheter

Widerøe-maskinen som skulle gå fra Kirkenes til Vadsø, Vadsø til Alta, Alta til Sørkjosen og Sørkjosen til Tromsø, ble fredag morgen innstilt. Årsaken er at det ble oppdaget en teknisk feil.

– Passasjerene er booket over på neste fly, eller «first available» som det heter på «nynorsk», sier pressekontakt i Widerøe, Silje Heggelund Brandvoll, til iTromsø.

Ifølge Brandvoll vil flyet flys, uten passasjerer, til Bodø for reparasjoner.

– Det er sånt som skjer av og til, legger pressekontakten til.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter