Steinar videre i Stjernekamp

Steinar Albrigtsen gikk videre i lørdagens Stjernekamp på NRK.

Steinar Albrigtsen gikk videre i Stjernekamp på NRK etter å ha fremført Jackie Wilsons "Higher and Higher".  Foto: Julia Naglestad, NRK

nyheter

Oppgaven for kvelden var å levere en tolkning av en låt fra legendariske Motown Records - og Albrigtsen hentet fram sin aller beste soulstemme for å fremføre låten "Higher and higher".

Det holdt - så vidt - for å gå videre.

Sammen med Kate Gulbrandsen og Tomine Harket fikk den nordnorske artisten færrest stemmer - men det var til slutt Kate Gulbrandsen som måtte forlate konkurransen.

LES OGSÅ: Steinar grugleder seg til hiphop

Albrigtsen fikk relativt gode skussmål fra dommerne Mona B Riise og Nosizwe Baqwa etter framføringen av sin versjon av Jackie Wilson-klassikeren.

– Jeg var livredd i starten, bare på grunn av den starten der du skulle gjøre noen voldsomme dansetrinn, men så tenkte jeg at dette er en veldig fjern slektning av Jackie Wilson, sa Riise.

LES OGSÅ: Steinar deltar i Stjernekamp

– Det er ikke en liten soulman du har inne i deg, det er en kjempe som kom ut på scenen i kveld. Det var utrolig fett. Jeg synes du synger så utrolig bra, og skulle jeg pirket noe er det at du kunne vært i litt mer dynamikk med koristene dine, sa Baqwa.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter