Dødsulykken på E8 i mars: - Har et klart bilde over hva som har skjedd

Troms politidistrikt er enda ikke ferdig med etterforskningen av dødsulykken på E8 16. mars i år.

DØDSULYKKE: 16. mars 2016 omkom en person etter en ulykke ved Hundbergan på E8. Foto: Trond Tomassen 

nyheter

Etter et siste avhør med semitrailersjåføren, som var involvert i en dødsulykke på E8 ved Hundbergan tidligere i år, gjenstår det nå bare papirarbeid før etterforskningen er ferdig.

– Saken nærmer seg ferdig etterforsket og vil bli sendt til påtale for vurdering. Jeg kan ikke si noe mer om årsaksforholdene før den er blitt vurdert der, sier Jarle Johnsen, som er leder ved krimvakta.

Siktet

Semitrailer-sjåføren er per nå siktet for brudd på paragraf 3 i veitrafikkloven. I løpet av få uker skal saken over til politiadvokaten for vurdering.

– Vi har et rimelig klart bilde for hva som har skjedd, men vi har noen gjøremål før etterforskningen er ferdig, sier Johnsen.

16. mars omkom 52 år gamle Hilde Heika i ulykka hvor til sammen fem personer var involvert.

Alvorlig skadet

En person ble alvorlig skadet i ulykken og lå fortsatt inne på UNN tidligere i sommer.

Familien ønsker ikke lenger å kommentere tilstanden til personen som skal være i 60-årene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter