For andre året på rad skal «Friluftslivets ildsjelpris» deles ut. Det var i anledning Friluftslivets år i 2015 at denne prisen ble etablert i Troms, og fjorårets vinner ble Jan Arne Haugland fra Skånland.

Nå vil Nord-Troms Friluftsråd, Ishavskysten Friluftsråd, Midt-Troms Friluftsråd, Ofoten Friluftsråd og Forum for natur og friluftsliv i Troms igjen gjøre stas på en helt spesiell ildsjel innen friluftsliv.

Innsats

– Vi er på jakt etter personer og organisasjoner som har gjort en betydelig og verdifull innsats for friluftslivet i sitt lokalmiljø. I tillegg til å verdsette den jobben som har vært gjort, ønsker vi at prisen skal være en stimulans til videre innsats for friluftslivet, sier Eivind Høstmark Borge, koordinator i FNF-Troms.

– Blir neppe noe problem

– Det gjøres utrolig mye bra arbeid i mange lokalmiljø og kommuner. Ved å dele ut Friluftslivets ildsjelpris ønsker vi å gjøre synlig mye av det gode arbeid som gjøres. Det er mange som står på, så det å finne gode kandidater blir neppe noe problem. Jeg tipper at juryen vil få en krevende jobb med å velge ut den beste kandidaten, sier han.

Kjenner du noen som fortjener prisen? Da kan du sende ditt forslag med en kort begrunnelse til troms@fnf-nett.no innen 15. oktober.