Forrige søndag startet eierne av Circa en omfattende oppgradering av lokalene. De pusser opp i «intervaller», hvor utestedet er stengt søndag til onsdag i tre uker fremover, men holder åpent som normalt resten av uken.

Mat

– Vi la ned matserveringen for fem år siden, men vi har hatt veldig lyst til å ta opp dette igjen, sier en av eierne, Øivind Sjøvoll.

Han opplyser at de igjen vil tilby gjestene matservering på det populære utestedet, men hva som står på menyen, er foreløpig en vel bevart hemmelighet.

LES OGSÅ: Her åpner et nytt utested (for abonnenter)

– Vegetarisk fokus

– Vi begynner med matservering omtrent 1. november. Jeg vil holde igjen litt informasjon om hva som kommer på menyen. Det jeg kan si er at det blir vegetarisk fokus, men også kjente smaker. Vi ser frem til å leke oss med vegetariske råvarer, men vi vil også ha et tilbud til gjester som ønsker kjøtt, sier han.

– Vi skal først og fremst være Circa slik som det alltid har vært, men vi får også en matmeny, legger han til.

Lysere

Lokalet til Circa, som tidligere har hatt relativt mørke vegger og møblement, vil etter oppgraderingen få et litt lysere preg.

– Det vil nok fremstå som ganske mye lysere. Vi legger opp mye treverk, og det vil komme flere lyskilder, sier han.

– Vi er store tilhengere av gjenbruk, så vi skal få inn de gamle møblene til Kulturhuset. Det blir altså nytt møblement, sier han.

Lengre åpningstider

I tillegg til matservering og oppussingen vil de også utvide åpningstidene. Når de er klare for å åpne «nye» Circa, vil dørene åpne allerede klokken 15.00.

– Det er vel mer snakk om en revitalisering enn oppussing. Vi skal legge ny energi i lokalet. Vi som jobber og driver stedet vil at det skal fremstå som oss, sier han.

– Enorm innsats

– Hvor mye investerer dere i oppgraderingen?

– Ingen kommentar. Det jeg kan si er at vi investerer mye energi, og en helt enorm innsats. Jeg vil takke alle kollegene som er med, sier han.