Skoleledelsen glemte å gjennomføre obligatorisk elevundersøkelse

Rektor Tonje Hofsøy ved Tromsø International School (TIS) legger seg flat for Utdanningsdirektoratet etter at skolen glemte å gjennomføre den lovpålagte elevundersøkelsen.
nyheter

– Utdanningsdirektoratet har med rette funnet at TIS ikke har gjennomført undersøkelsen for elever på 7. og 10. årstrinn for skoleåret 2015/2016. Det er en forglemmelse av rektor som har ført til dette. Jeg beklager på det sterkeste, skriver Hofsøy, etter at direktoratet avdekket forsømmelsen ved et tilsyn.

LES OGSÅ: Tyske elever fikk mobilsjokk på Tromsø-skole

Undersøkelsen gir elevene anledning til å si sin mening om læring og trivsel på skolen. Nå pålegger Utdanningsdirektoratet skolen å bestille Elevundersøkelsen til alle elevene på de obligatoriske trinnene.

LES OGSÅ: Vil ha mer aktivitet i barnehager