NRK Troms mottok gjev radiopris

NRK Troms trakk det lengste strået og sikret seg seier i kategorien «Årets lokal sendeflate».

Nina Einem, nyhetssjef i NRK Troms.  Foto: Monika Aaserud

nyheter

Det melder NRK Troms på sin hjemmeside.

Det er i forbindelse med Prix Radio, radiobransjens egen prisutdeling, at NRK Troms gikk til topps i kategorien.

Den prisvinnende sendingen var morgensendingen 21. desember 2015. Dette var to dager etter snøskredet i Longyearbyen, hvor to mennesker mistet livet.

– Vi ønsket å formidle den sorgen lokalbefolkningen i Longyearbyen følte over å ha mistet to av sine. Samtidig ville vi vise den enorme innsatsviljen, både hos folk på Svalbard og de som kom til, sier vaktsjef Caroline Rugeldal til NRK.

– Vi er svært glade for å ha fått landets gjeveste radiopris, sier nyhetssjef Nina Einem.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter