Utsolgt tre kvelder på rad: – Chippendales er en viktig del av verdens kulturarv

Nesten 2.000 personer har kapret seg billetter til strippeshowet på Kulturhuset til helga.

FORNØYD: Kulturhussjef Erik Smith-Meyer lover flørting, musikk og dans på Kulturhuset.   Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Nå er vi utsolgt, og det blir smekke fullt på forestillingene. Det er kun et par tre-fire billetter igjen på to av forestillingene. Det er snakk om 613 seter som er solgt for hver av forestillingene, så over 1800 solgte billetter, sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer.

– Det er et behov i byen for Chippendales. De har aldri vært i Nord-Norge før, og endelig er det vår tur!

Kulturarv

Smith-Meyer er ikke beskjeden i sin beskrivelse av strippegruppa.

– Forestillinga er en klassiker. De begynte på 70-tallet og er i dag kulturarv uten like på verdensbasis. Kultur er så mangt, og det er ikke bare finkultur som er en del av kulturarven.

Kulturhuset har også møtt kritikk for å vise Chippendales.

–Det er bra folk mener mye. Hvis kultur ikke får noen til å mene noe så er det meningsløst. Vi har hatt flere forestillinger som har skapt debatt, men kanskje ingen så mye som denne. Man kan ikke tilfredsstille alle, men Chippendales kan forhåpentlig tilfredsstille en god del, sier han.

– Kunne dere satt opp et strippeshow med kvinnelige strippere?

– Ja. Vi tar alt som er bra, helst skikkelig bra. Hvis noen tilbyr seg, så skal vi se på det. Men man skal lete lenge for å finne noen som er tilsvarende kulturbærere som Chippendales. Det blir et skikkelig danseshow med alt hjerte kan begjære, med masse musikk, flørting og stripping. Man kan kose seg i to fulle timer. Det er jeg helt sikker på. Det er proffe greier, og de har kommet med tre semitrailere, så dette er godt utstyrte karer, sier Smith-Meyer.

Mest damer

Smith-Meyer skal ikke på Chippendales-forestillinga selv, og tror heller ikke det blir mange menn i salen.

– I kveld kan damene dra på Chippendales, så kan guttene dra på Backstreet Girls, det siste ordentlige rockebandet i Norge. Så kan de dra sammen på Bjørn Sundquist i november.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter