Videre med et nødskrik

Steinar Albrigtsen var blant de tre med færrest stemmer for andre lørdag på rad.

VIDERE: Steinar Albrigtsen er videre i «Stjernekamp».  Foto: NRK

nyheter

Denne ukens sjanger i «Stjernekamp» var «storband», hvor Albrigtsen fremførte låten «L-O-V-E» av Nat King Cole.

VG-anmelder Stein Østbø anmeldte samtlige låter, og valgte å gi Albrigtsen terningkast 3.

«Steinar har sine naturlige crooner-evner – og redder seg inn på det. Intonasjonen er det heller ingenting å si på. Men som spydspiss for et storband må man ha flere showmanship-evner enn det Steinar viste i kveld. Steinar virker matt, nesten sliten. Energien han har vist tidligere i Stjernekamp er nesten helt borte. Du trenger ikke å kunne danse for å lede et storband, men det er da lov å bevege seg.» var Østbøs dom over Albrigtsens opptreden.

LES OGSÅ: Et kraftig par ramla inn på scenen og blodet sprutet

Nervepirrende

Under avstemmingen var Albrigtsen blant de tre med færrest stemmer sammen med Gunhild Sundli og Tomine Harket.

Etter noen sekunder med spenning ble det klart at Sundli røk ut av «Stjernekamp».

Hip hop

LES OGSÅ: Grugleder seg til hip hop-kvelden

Dette betyr at Steinar Albrigtsen vil bli funnet på TV-skjermen også neste helg, hvor han skal begi seg ut på sjangeren hip hop.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter