Må sone etter å ha oppbevart narko

Mannen må to uker i fengsel etter å ha opbevart amfetamin.

  Foto: Petter Strøm

nyheter

En mann i slutten av 30-årene er i Nord-Troms tingrett dømt til 14 dager ubetinget fengsel for narkotikalovbrudd.

Les også: Nå patruljerer vektere mellom bokreolene

Tilsto i retten

Det var i februar i fjor at mannen oppbevarte cirka 8,3 gram amfetamin. Mannen ga en uforbeholden tilståelse i retten.

I straffeutmålingen la retten vekt på at saken har blitt gammel og at mannen tilsto, men også at han er dømt for narkotikalovbrudd tidligere.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter