Mann (22) fyllekjørte – dømt til fengselsstraff

Fengsel, bot og tap av førerkortet ble konsekvensene av fyllekjøringen for denne mannen.
nyheter

22-åringen sto tiltalt for å ha kjørt med promille i mai 2016 på strekningen fra Breivangvegen til Statoil i Breivika.

Mannen avga en uforbeholden tilståelse i retten, og han samtykket i at saken ble avgjort ved tilståelsesdom.

22-åringen dømmes til betinget fengsel i 21 dager. Han må også betale en bot på 5.000 kroner. Videre dømmes han til tap av førerkort i 22 måneder.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter