Røstbakken-drapet: Snart ferdig med etterforskningen

To måneder etter drapet på Linn Olsen Uteng (32) nærmer politiet seg en ferdigstilling av etterforskningen.

SNART FERDIG: Politistasjonssjef Morten Pettersen forteller at politiet er i siste fase av etterforskningen i Røstbakken-drapet. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Det opplyser politistasjonssjef Morten Pettersen.

– Etterforskningen er i sin siste fase. Vi venter ennå på svar på enkelte tekniske undersøkelser og noen medisinske undersøkelser fra obduksjonen, sier Pettersen.

  • Les alt om Røstbakken-drapet her

Vil ikke forklare seg

Ifølge politistasjonssjefen ønsker ikke den siktede mannen å gi en utdypende forklaring til politiet.

– Mannen ønsker ikke å forklare seg utover det han allerede har forklart, sier Pettersen.

DREPT: Linn Olsen Uteng ble funnet drept i en bolig på Røstbakken i juli.   Foto: Håkon Steinmo

– Hva har han forklart?

– Jeg kan ikke gå inn på detaljene i hans forklaring før vi er ferdig med etterforskningen i saken, sier Pettersen.

Snart ferdig

Han tør ikke å love når etterforskningen skal være ferdig.

– Det er vanskelig å si når vi får svarene på de tekniske og medisinske undersøkelsene, men vi jobber med å sluttføre oppgavene våre. Dermed gjenstår det ikke veldig mye før vi kan si oss ferdig, sier Pettersen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter