To sjåfører fratatt førerkort i Lavangsdalen

Politiet har i dag hatt fartskontroll i Lavangsdalen.
nyheter

Lavangsdalen: En 50 år gammel mann er anmeldt for fartsovertredelse av UP, for å ha kjørt 123 km/t i en 80 sone, i Lavangsdalen i formiddag.

En annen mann på 40 år ble også tatt i samme kontroll for å ha kjøprt i 119 km/t i en 80-sone.

Begge sjåførene har fått førerkortene beslaglagt. Det melder Troms politidistrikt på sin Twitter-konto.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter