KVALØYSLETTA: De siste to ukene har de ansatte ved Eurospar Kvaløysletta stått på til alle døgnets tider for å få butikken best mulig.

– Vi har sett at her måtte det gjøres noe for å opprettholde kundenes og de ansattes behov, sier daglig leder ved butikken, Andreas Angelsen.

Siden 2008 har butikken vokst seg ut av det som var splitter nytt da. Torsdag står en av landets mest miljøsparende butikker ferdig. Med ny fasade, ny planløsning og et splitter nytt kjøkken er man endelig klar for åpning klokken 10.00.

Banket på

Angelsen forteller at lokalbefolkningen har vært nysgjerrig på hvordan ting blir på den «nye» butikken, og ikke minst når man igjen kan ta i bruk lokalene.

– Det har vært mange telefoner og mange som har banket på for å høre om hva som egentlig skjer her nede. Vi er takknemlig for at vi har en såpass engasjert og tålmodig kundemasse, sier Angelsen, som også berømmer de ansatte, som har stilt opp når det trengtes.

Dagen før dagen var det nemlig over 70 personer inne i lokalet for å få alt på plass til åpningen.

– Det er litt kaos her nå, men vi har kontroll. Og det er ingen tvil om at vi er klar for åpning. Jeg er imponert og takknemlig for at alle er så engasjerte.

Skal bli best

Tidligere i år fikk Eurospar Tomasjord prisen for landets beste Eurospar-butikk. Med det aller siste innenfor butikkinventar, som er miljøsparende, går man nå for å ta prisen fra kollegene på Tomasjord.

– Vi har nå en av de mest energisparende butikkene i landet akkurat nå. Det er en butikk for fremtiden. Vi har vært veldig bevisst på at vi skal kun ha det beste, sier Angelsen, som forteller at man «bare» har utvidet butikken med 80 kvadratmeter.

– Vi har forandret på veldig mye og hatt hele butikken nede på tegnebrettet. Alt er nytt og endret på. Jeg tror ikke det er mange som vil kjenne igjen butikken, sier Angelsen, som forventer kø når butikken åpner torsdag morgen.

– Da blir det kaffe, kaker og feiring av den nye butikken.