De fem mest delte sakene i september

Strippeshow og øl var det som engasjerte leserne våre mest i september.
nyheter

Her er de 5 mest delte sakene i september:

1. «Det skjedde noe i Tromsø fredags kveld. Hele sentrum hadde en os av søt parfyme, og man kunne høre klakking av høye hæler blokkvis på avstand»

Anmeldelsen til journalisten vår av Chippendale-showet var septembers mest leste sak hos oss.   Foto: Daniel Lilleeng

 

2. Bjørn-Gunnar (Frp) vil at du skal kunne kjøpe øl så lenge butikken er åpen

Her er Bjørn-Gunnar Jørgensen (Frp) med sitt favorittøl, isbjørn. Det vil han at man skal kunne kjøpe så lenge butikkene holder åpent.   Foto: Martin Lægland Ellingsen

 

3. Menn trenger en kveld med gutta

Tysk forskning viser at en tur ute med gutta senker mannens stressnivå ytterligere enn ute sammen med sin partner. Den nyheten var det mange som satt pris på.  

 

4. «Norsk og utenlandsk media har sluppet en ulv inn i hønsegården, og nå er vi opprørte for at den spiser våre høns.»

Egon Holstads skarpe kommentar om Aftenpostens kamp mot Facebook ble mye delt og skapte stort engasjement.  Foto: Odd Klaudiussen

 

5. Hassan (20) kom til Norge for ti måneder siden – nå lærer han andre å snakke norsk (Pluss-sak)

20 år gamle Hassan Abdalajjar har ventet på svar på søknaden om oppholdstillatelse i ti måneder. I mellomtiden har han tilbrakt dagene på biblioteket for å lære seg norsk.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

LES OGSÅ: De 10 mest leste sakene i september

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter