Universitetsmuseet i Tromsø ligger inne i statsbudsjettet

Dette har de ventet på lenge - nå ligger Universitetsmuseet inne i statsbudsjettet.

MACK ØST: Det er en illustrasjon på hvordan Tromsø Museum – Universitetsmuseet plassert på Mack-tomta, kan bli seende ut. Illustrasjon: AT Plan & Arkitektur 

nyheter

I statsbudsjettet som legges fram av regjeringen er det satt av fem millioner kroner til prosjektstart for å få i gang prosjektet og byggingen av Tromsø museum - Universitetsmuseet.

I januar besluttet regjeringen at det skal bygges nytt bygg til Tromsø Museum lokalisert i Tromsø sentrum, med en kostnadsramme på 1,5 milliarder kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter