Det nærmer seg tre år siden Studentsamfunnet Driv flyttet fra Bangsundbrygga og inn i nye lokaler i Mack-kvartalet. Fortsatt står lokalene tomme, selv om de har vært i bruk under arrangementer – sist under Smakfestivalen.

– Ja, de har stått tomme ei stund, og vi jobber med saken, sier administrerende direktør i Pellerin, Kenneth Bless.

Stor interesse

Han forteller videre at de har hatt masse henvendelser fra ulike aktører som har vært interessert i en av de to første etasjene.

– Men for å utnytte de kvalitetene som er i bygget, ønsker vi en leietaker for begge de første etasjene, og det aller beste hadde vært om det var noen som ønsket å ta i bruk hele huset, sier Bless.

Publikumsorientert

Han har et klart bilde av hva han ønsker inn i lokalet.

– Vi vil gjerne ha en publikumsorientert aktivitet på plan en og to, ut mot havnepromenaden. Fra plan tre og oppover kan vi tenke for eksempel kontorer eller boliger, om det ikke dukker opp en leietaker som tar i bruk hele bygget til et publikumsorientert formål.

Dersom man får til et nytt, publikumsorientert konsept i de laveste etasjene, vil Pellerin gjerne også få inn mer glass ut mot havnepromenaden, for å koble bryggemiljøet innenfor tettere med havnepromenaden.

– Men det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta før vi har noe på plass. Vi håper det vil skje så fort som mulig, sier han.

PELLERIN: Det er Pellerin som eier de gamle Driv-lokalene. Administrerende direktør Kenneth Bless sier de ønsker et publikumsorientert konsept inn. Foto: Tom Benjaminsen