Slik blir byens nyeste treningssenter

Lørdag klokken 11.00 åpner endelig Gym 9000 byen på Isrenna.

  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Daglig leder Hans-Christian Bergvoll Jensen lanserte planene for det nye treningssenteret i februar, men måtte utsette åpningen etter naboklager og krav om bruksendring fra kommunen.

– Jeg er veldig lettet. Vi hadde leid lokalet for å bruke det som treningssenter, men det var ikke regulert til treningsvirksomhet. Vi fikk ikke den endelige klareringen før i august, så det skal bli godt å få åpne dørene nå.

  • SE BILDESERIE FRA SENTERET HER!

Over 70 apparater

Arealene til Gym 9000 byen er på rundt 700 kvadratmeter, og de satser på å lokke kunder med en stor og kostnadsfri parkeringsplass, eget poseringsrom, lekerom for barn og et uttøyningsrom, samt over 70 forskjellige apparater.

– Vi har nok investert 300.000-400.000 kroner bare i utstyr. Vi kommer ikke til å ha gruppetimer, men det vil være personlige trenere tilgjengelig for dem som ønsker det tilbudet. Det blir også døgnåpent her, og vi har laget en fullverdig kjøkkenkrok slik at man kan nyte utsikten over en kopp kaffe og spise medbrakt niste etter treningsøkten, sier Jensen.

Privat

En annen ting som skiller senteret fra sine mange konkurrenter, er at de har tilrettelagt litt ekstra for dem som ikke nødvendigvis er veldig komfortable med å være på et treningssenter.

– Det er ikke innsyn utenfra, vi har bygget individuelle dusjer og omkledningsrom. Dette er spesielt tilrettelagt for dem som ikke er veldig komfortable med å skifte og dusje sammen med andre. Vi ønsker å skape et trygt og godt miljø her hos oss for alle brukerne våre, forteller den daglige lederen.

Har troen

Hans-Christian Bergvoll Jensen har jobbet som bilmekaniker og billakkerer før han og bestefaren fant det for godt å starte et eget treningssenter. Nå håper han bare at tilbudet blir godt mottatt av kundene.

– Vi har utstyr som ingen andre har i tillegg til alt man forventer, og litt til. Vi kjører åpen dag her på lørdag fra klokken 11.00 slik at alle som er nysgjerrig kan komme og se på hva vi har å tilby.

– Har du tro på at dette lokker nok kunder?

– Ja, det har jeg. Jeg og de andre ansatte er veldig kreative og har virkelig brukt fantasien vår for å lage et så bra senter som mulig.