I kveld kan denne tromsøduoen stikke av med seieren

I kveld er det semifinale og finale i TV-programmet «Det store spranget».

FINALE: Amanda Kristine Hansen og Sune Hansen blir å se på TV når siste episode av "Det store spranget" vises i kveld. Foto: Hans Olav Forsang  Foto: Hans Olav Forsang

nyheter

Programmet handler om seks jenter som har utfordret fedrene sine om å bli best på hesteryggen.

I kveldens program er det bare tre part igjen. Blant dem er Sune Hansen og hans datter Amanda Kristine Hansen fra Tromsø.

– Det var kjempeartig å være med. Det var en fantastisk opplevelse, forteller Sune Hansen til iTromsø.

– Spesielt

I programmet lærer døtrene sine fedre opp til å bli god på hesteryggen. Dette betyr at Amanda Kristine skulle lære opp sin far.

– Det var litt spesielt. Rollene ble snudd litt på hodet, men det gikk jo på et vis. Hun var en kjempeflink trener, forteller Sune Hansen.

Røk ut i semifinalen

Programmet som går på NRK 1 klokken 19:55 i kveld vil altså avgjøre hvem som stikker av med seieren. Amanda Kristine Hansen og Sune Hansen måtte dessverre se seg slått i semifinalen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter