Loddsalg mot nye rekorder

Fredag og lørdag var den lokale supportergruppen Liverbirds, på Jekta for å selge lodd til sitt årlige julelotteri. Nå ser det ut til at de topper fjoråret.

Loddselgere: Karl Fredrik Wilhelmsen og Anette Henriksen solgte lodd på Jekta lørdag. De fikk god hjelp av 10 måneder gamle Victoria. 

nyheter

Liverbirds Tromsø, den lokale supporterklubben for fotballklubben Liverpool, solgte fredag og lørdag lodd til inntekt for Kirkens Bymisjon og 23 Foundation, Jamie Carragher sin organisasjon for å hjelpe fattige barn i Liverpool, på Jekta.

– På en uke nå har vi kommet over 23 500 kroner, forteller Jørgen Hjertsen, som sammen med Karl Fredrik Wilhelmsen og Hans Hagensen har ansvaret for julelotteriet.

LES OGSÅ: Sjekk julegaven fra fotballsupportere til barn og unge i Tromsø og Liverpool

– Topper fjoråret

Med to måneder igjen til trekning og enda flere lodd som skal selges, er Hjertsen sikker på at de kommer til å tjene inn mer enn i fjor.

– Vi har fått inn omtrent 100 000 kroner, så vi kommer nok til å toppe fjoråret hvor vi endte opp med i underkant av 110 000 kroner, sier Hjertsen.

LES OGSÅ: Her takker Liverpool-legenden for pengene som sikrer mat og sykehusplass til barn

God salgsdag

Karl Fredrik Wilhelmsen sto på Jekta lørdag, og forteller at loddsalget på Jekta forventes å bringe inn 15–20 % av de totale inntektene.

– Lørdagen er en gulle god dag å selge lodd på Jekta, forteller han.

Wilhelmsen har solgt lodd til supportere av mange forskjellige lag, og forteller at han bare har fått gode tilbakemeldinger – selv fra United-fans.

– Vi er gode venner med erkefiende våre, sier Wilhelmsen og smiler.

LES OGSÅ: Da han fikk vite at han var årets supporter, begynte han å gråte

Lang premieliste

I premielisten finner man det meste fra årsforbruk av kaffe på Narvesen, til Liverpool-drakt signert av målscorerne fra Champions League-finalen i 2005, da Liverpool slo Milan på straffesparkkonkurranse.

– De som har lyst til å kjøpe lodd, kan enten kjøpe på Bastard når Liverpool spiller kamp, eller ta kontakt med meg, Karl Fredrik eller Hans, sier Hjertsen.

LES OGSÅ: Torsdag kommer Liverpool-legende Robbie Fowler til Tromsø: – Venter på «Gud»