Etter 10 år med en gammel Nokia måtte Alf-Kondrad (51) gi etter for presset: – Ungene syntes det var pinlig

Alf-Kondrad Wilhelmsen (51), daglig leder i Tromsø idrettsråd, har de siste 10 årene sverget til sin gamle Nokia. Men nå har han gitt etter for presset.

antikk: I ti år har Alf-Kondrad Wilhelmsen hatt en gammel Nokia som sin faste følgesvenn, men nå har han forlatt den «antikke» tidsalder og kjøpt seg iPhone. 

nyheter

TROMSDALEN: Tirsdag ble det lagt ut et bilde av Wilhelmsen på Facebook, hvor du ser hans «nye» iPhone ligge ved hans side. Dette bildet har fått stor oppmerksomhet. Wilhelmsen har nemlig sverget til en gammel Nokia i 10 år, så det å se ham med en moderne smarttelefonen er ikke hverdagskost – inntil nå.


Du har ladet mobilen feil hele livet

Lader du mobilen hele natten eller når den allerede er på 100 prosent? Det er feil.

 

Varsler

– Jeg fikk meg en god latter etter styremøtet på tirsdag. Da jeg satte meg ned på kvelden, tok jeg meg en runde på nettavisene og Facebook. Da hadde jeg en haug med varsler, sier Wilhelmsen.

Han har nemlig gått til innkjøp av iPhone 6.

– Jeg er ikke sånn som kjøper «siste skrik», så for meg har Nokia-telefonen vært en trofast følgesvenn. Den kunne jeg sende SMS og ringe med, noe som er alt jeg trenger. Men jeg har nå blitt presset opp i et hjørne og ga til slutt etter, sier han.

– Da ungene mine og kollegaer begynte å synes at det var pinlig at jeg tok fram den gamle mobilen, skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe, legger han til.


Apple: iPhone nummer 1 milliard er solgt

San Francisco (NTB-AFP): Apple sier selskapet har solgt 1 milliard iPhoner siden smarttelefonen ble introdusert for ni år siden.

 

– Kjempefornøyd

I tillegg til press fra barn og kollegaer, begynte også Nokia-telefonen å «streike».

– Det er ett år siden jeg fikk den nye telefonen, og jeg er kjempefornøyd. Jeg har lært meg å ta bilder, sende SMS, ringe og gå på nettet. Men jeg har ikke fått meg e-post på mobilen ennå, sier han.

– Jeg hadde klart meg utmerket godt med Nokiaen, men nå ser jeg litt mer moderne ut, legger han til.


Dette har Jo Are brukt 18.000 kroner på

Jo Are Vik fra Tromsdalen har et litt spesielt forholdt til dusjsåpen «Dobbel dusch».