Her er Norges største julebordproduksjon

Julebordssesongen nærmer seg med stormskritt, og de fleste hotellene som driver med event har allerede annonsert sitt program. The Edge holder på sin side kortene tett til brystet.

AKROBATISK: «Bizarro» er The Edges julebord, som de mener er Norges største julebordsproduksjon. Foto: The Edge 

nyheter

Akrobatikk, kabaret, musikk, humor og dans er stikkordene hotellet går ut med i forkant av julebordsesongen i Tromsø.

Norges største

I samarbeid med Pan Productions skal The Edge gjøre julebordsproduksjonen til den aller største i norsk målestokk.

– Vi vil ikke avsløre for mye ennå. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere, men det er ikke tvil om at kvelden blir full av overraskelser. Forestillingen er regissert av den eminente Bente Reibo, så det blir garantert spennende og energisk, sier Alapnes til iTromsø

«Bizarro»

Hotelldirektøren forteller at dette ikke blir et julebordsshow man er helt vant med, men lover at det likevel blir julestemning å spore på julebordet som har fått navnet «Bizarro».

– De fleste hotellene kjøper som regel et ferdigutviklet arrangement med en artist på scenen. Dette er fullregi fra oss med en egen regissør. Vi lager en produksjon som er enormt stor, hvor vi blant annet har med Kulta og profesjonelle skuespillere.

Cirque du Soleil

Alapnes forteller at han ønsker å introdusere Tromsøs befolkning for kabaret-sjangeren, og om man tenker på hva Cirque du Soleil pleier å presentere, er man ikke så langt unna hva som blir servert på hotellet nærmere jul.

– Med litt nyanser av de to er man på rett spor av hva vi serverer av underholdning.