Snart kommer det flere direkteruter til Tromsø

Widerøe åpner for direkteruter mellom Lofoten og Tromsø.

Foto: Tor Farstad  Foto: Tor Farstad

nyheter

Fra april neste år kan tromsøfolk fly direkte til og fra Lofoten, og dermed slippe unna mellomlanding i Bodø.

Widerøe overtok tidligere denne uken de såkalte FOT-rutene i Lofoten, og setter med det opp direkteruter til både Tromsø og Oslo fra Lofoten. Det skriver Lofotposten.

Flere daglige avganger

Det skal etter planen settes opp to avganger mellom Svolvær og Tromsø hver dag, i tillegg til to daglige avganger mellom Leknes og Tromsø.

-En av de største utfordringene til reiselivet i nord er tilgjengelighet, sier Administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv Trond Øverås. Lanseringen av disse direkterutene er derfor strålende nytt for reiselivsnæringen i nord. Dette gjør at vi kan fly dem direkte til opplevelsene på en helt annen måte enn tidligere. I tillegg blir det mye lettere for turisten å kombinere flere av de fantastiske reiselivsproduktene som Nord-Norge har å by på, sier Trond Øverås, administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv til avisen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter