Kvinne i 60-årene funnet alvorlig skadet i veigrøft

En kvinne ble søndag morgen hentet av ambulanse etter å ha blitt funnet utendørs ved Henrik Wergelands vei. Politiet igangsatte åstedsundersøkelser og etterforsker nå saken.

En kvinne i 60-årene ble søndag morgen funnet i veikanten langs Henrik Wergelands vei. Politiet sperret av området og har gjort undersøkelser på stedet. Merkene langs veien er gjort under åstedsundersøkelsene.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

nyheter

Rundt klokken 07.30 søndag morgen fikk politiet melding om en hendelse i et kryss i Henrik Wergelands vei på Sør-Tromsøya.

- Ambulansen har hentet en kvinne der og vi driver undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Fred Johansen, til iTromsø rundt klokken 10.00 søndag.

Funnet utendørs

Ifølge Johansen ble kvinnen funnet utendørs og er kjørt til UNN.

Politiet har gjort undersøkelser ved veien og utenfor et hus i området, men kan foreløpig ikke si hva saken gjelder.

En kvinne i 60-årene ble søndag morgen funnet i veikanten langs Henrik Wergelands vei. Politiet sperret av området og har gjort undersøkelser på stedet.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

- Vi vet enda ikke om det har skjedd noe kriminelt, derfor tar vi en åstedsundersøkelse for å sjekke og eventuelt utelukke det, sier Johansen.

- Foreløpig vet vi heller ikke noe om skadegraden til personen som er hentet av ambulanse, sier operasjonslederen.

Fjernet sperringene

Rundt klokken 12.30 opplyser Johansen at kvinnen, som er i 60-årene, ble funnet rett ved siden av veien i Henrik Wergelands vei.

Han kan ikke svare på om kvinnen bor i nærheten av stedet hun ble funnet, og opplyser at politiet foreløpig er usikre på hvor hun har bostedsadresse.

Politiet hadde sperret av området ved Henrik Wergelands vei søndag morgen og formiddag for å gjøre åstedsundersøkelser.  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

- Vi jobber videre med saken. Nøyaktig hva som er skjedd vet vi ikke, sier Johansen som heller ikke kan svare på om kvinnen har blitt utsatt for noe kriminelt.

Alvorlig skadet

Pressevakt ved UNN, Jan Fredrik Frantzen, opplyser til iTromsø at kvinnen som ble funnet er alvorlig skadet, men at tilstanden er stabil.

Han ønsker ikke å kommentere hvilke skader det er snakk om.