Nå skal årets beste #superlokal-bilder kåres!

Nå kan Instagram-blinkskuddet ditt vinne deg en smarttelefon!
KRITERIER FOR KONKURRANSEN
  • Du må følge @itromso på Instagram og bildene du ønsker å få med i konkurransen må merkes med #superlokal
  • Bildet må være tatt i Tromsø kommune i 2016, så merk gjerne også hvor bildene er tatt.
  • Bildet må være ditt, og vi må få tillatelse til å bruke bildet på vår nettside og på trykk i avisen.
  • Vi deler inn konkurransen i tre kategorier og det vil kåres en vinner i hver:
  • Opplevelse: bilder fra arrangement, kultur og sport eller andre spennende superlokale opplevelser
  • Hverdag: øyeblikk som representerer din hverdag i Tromsø
  • Natur: alt som hører hjemme i vår lokale natur
nyheter

@iTromso har i skrivende stund over 10.000 følgere på Instagram og over 31.000 bilder er lagt ut med #Superlokal. For å feire våre leseres flotte bilder, drar vi i gang en konkurranse for å kåre årets aller beste superlokal-bilder.

- Vi ser et voldsomt engasjement på Instagram, og ønsker å hylle de fantastiske leserne våre som deler sine flotte bilder med oss og resten av byens befolkning, sier Stig Jakobsen, redaktør i iTromsø

FÅ MER INFORMASJON OM KONKURRANSEN HER!

Tre kategorier

Konkurransen deles inn i tre kategorier: opplevelse, natur og hverdag. Vi er på jakt etter bilder tatt i Tromsø i løpet av året som har gått. Det er absolutt ikke noe krav om å være proff fotograf.

 Alle bildene som er merket med #superlokal på Instagram er automatisk med i konkurransen, men for å finne fram til finale-kandidatene trenger vi lesernes hjelp. Måten du kan påvirke hvem som plukkes ut på, er ved å gå inn på #superlokal på Instagram og «like» dine favoritter.

Øyeblikkene

Til slutt vil vi foreta en redaksjonell vurdering for å komme fram til finalistene, så det er ikke nødvendigvis slik at bildene med flest «likes» går videre automatisk.

– Vi er opptatte av det leserne våre er opptatte av, men vi klarer ikke å fange opp alt som skjer uten hjelp fra folket. Derfor er det så utrolig viktig at leserne våre bidrar, og denne konkurransen er en fantastisk anledning til å gi plass til de små øyeblikkene i hverdagen som for mange representerer deres Tromsø, sier Jakobsen.

Du bestemmer

I starten av desember presenterer vi finalistene, og det blir mulig å stemme på din favoritt fram til rundt uke 51. Vinnerne får hver sin Huawei Honor 8 smarttelefon levert av Telering bedrift.

– Jeg satser på at vi finner fram til de nære bildene som treffer deg midt i hjertet. Det er forhåpentlig slike bilder som gir deg litt klump i halsen når du ser dem hvis det er lenge siden du har vært hjemme i Tromsø, sier Jakobsen.