Flere abonnenter vil miste lørdagsavisen

Rundt 250 abonnenter rammes av den nye postloven, og vil dermed i verste fall ikke få lørdagsavisen før på mandagen.

250 MISTER LØRDAGSAVISEN: Etter den nye postloven vil 250 av iTromsøs abonnenter ikke få lørdagsavisen i postkassen sin. Foto: Tor Farstad 

nyheter

Fra og med 5. november inntrer en ny postlov som dessverre får konsekvenser for avisabonnenter over hele landet. Loven, utformet av Samferdselsdepartementet, innebærer at Posten ikke lengre leverer ut post og aviser på lørdagen.

Flesteparten av iTromsøs abonnenter mottar avisen fra våre egne avisbud, men i områdene vi ikke leverer til, er det Posten som tidligere har levert for oss.

Endringer

Det som har skjedd nå er at etter en anbudsrunde mellom Posten og distribusjonsselskapet Kvikkas, har Kvikkas fått oppdraget, men de har ikke samme leveringsdekning som Posten. For de abonnenter som har pleid å få lørdagsavisen med Posten, vil det bety at noen kan oppleve å få endret leveringstidspunktet på lørdager eller å ikke få avisen før mandag, og i noen ytterst få tilfeller, ikke før tirsdag.

 I tillegg vil alle som får levert lørdagsavisen i postboks, miste dette tilbudet på lørdager. Alle som blir berørte vil vi ta kontakt med før lørdag med mer informasjon.

Disse rammes

250 av iTromsøs abonnenter blir rammet. Det gjelder alle de som abonnerer til postboksadresser og de som har privatadresser utenfor vårt eget distribusjonssystem.

Privatadressene på følgende postnummer blir rammet: 9103, og 9107 og 9108, samt noen enkelte adresser på 9105, 9511, 8522, 9990, 9306, 9291, 9015, 9024, 8340 og 9610.

– Det er veldig beklagelig at faktorer vi selv ikke rår over går så kraftig ut over leserne våre. Det kan vi nesten ikke få beklage nok. Vi ser på løsninger, og oppfordrer alle som får problemer med lørdagsavisen til å kontakte kundeservicen vår slik at vi har oversikt over hvem som rammes, sier sjefredaktør Stig Jakobsen.

E-avis tilgjengelig

Alle abonnenter har digital tilgang inkludert i abonnementet. Det betyr blant annet at du kan lese digital kopi av papiravisen (eAvisen), tilpasset på PC, mobil og nettbrett. eAvisen er tilgjengelig kl 21.00 kvelden i forveien, og det gjelder også for dem som blir rammet.

Kontakt vår kundeservice på telefon 77 64 06 00 mandag eller send en e-post til abonnement@itromso.no